B2B presentatie

Teknihall Benelux

Locatie

teknihall benelux bv biedt u in verschillende landen service aan voor elektrische en elektronische producten.

teknihall benelux bv werkt in opdracht van verschillende distributeurs en producenten. Onze Benelux vestiging is centraal gelegen in de BeNeLux, ten noorden van Antwerpen. Wij nemen voor u de complete service op uw product over.


Call center / Helpdesk

Wij beantwoorden de vragen van uw eindklant en geven advies of assistentie voor de installatie en het gebruik van uw product.

We helpen de klanten telefonisch, per e-mail, fax en/of brief. Onze helpdesk is van maandag tot vrijdag geopend van 08h00 tot 18h00. Buiten de werkuren, schakelen wij een antwoordapparaat in waarop klanten te allen tijde een boodschap kunnen achterlaten. Ook e-mails kunnen ons worden bezorgd. Deze boodschappen worden nadien met voorrang behandeld.


Repair- en omruil-service

Indien een klacht toch niet telefonisch kan verholpen worden, laten wij het toestel naar onze werkplaatsen transporteren.

Hier beschikken we over de meest moderne apparatuur om toestellen te testen, repareren en updates uit te voeren. Geschoolde technici behandelen de toestellen efficiënt en met de grootste zorg.


Onderdelen en toebehoren

Eindklanten kunnen accessoires voor hun toestel bestellen via onze helpdesk of onze webshop.

Deze toebehoren verzenden wij zeer snel aan huis zodat de klant vlug zijn toestel opnieuw naar tevredenheid kan gebruiken.


Database

Alle activiteiten worden uiterst nauwkeurig geregistreerd in onze database. Hierdoor kunnen wij u steeds nuttige info bezorgen over het serviceverloop van een bepaald model, verbruik van onderdelen, meest voorkomende fouten e.d.

Met deze informatie, kan u de verdere ontwikkeling van uw producten optimaliseren.


Logistiek

Ons modern magazijn beschikt over palletplaatsen en rekken om uw goederen zorgvuldig te stockeren.

Wij kunnen uw containers aannemen vanaf de haven, lossen, goederen inklaren en distribueren naar uw verkooppunten. Verder halen wij ook retourgoederen af en kunnen deze bewerken naar uw wens.


Website

Onze goed gestructureerde meertalige website kan Uw productenlijn promoten. Eventueel kunnen Uw klanten gebruiksaanwijzingen en software-updates downloaden. In de webwinkel kunnen ze onderdelen en toebehoren aankopen.


Samengevat

Haal uit uw service een extra troef ten opzichte van uw concurrenten ! Contacteer ons voor meer info op :

contact data B2B