Vooraf betalen

Om een artikel te bestellen is het noodzakelijk om ons het totale bedrag vooraf per bankoverschrijving over te maken. Om betalingskosten tot een minimum te beperken gelieve U uitsluitend gebruik te willen maken van het nieuwe Europese internationale overschrijvingsformulier (SEPA).

Onze bankgegevens zijn als volgt :

Fortis Bank

BIC code : GEBABEBB

IBAN code : BE07 0016 7657 4066

ten name van Teknihall Benelux, Brusselstraat 33 in B-2321 Meer, België.

U gelieve duidelijk te willen verwijzen naar de Webshop-bestelling, of aan te geven wat U precies wil bestellen. Omdat adresgegevens tussen banken soms niet worden doorgegeven, vragen wij U om deze ook nog eens in het commentaarvak te willen vermelden.

In elk geval danken wij U hartelijk voor Uw bestelling, en doen al het mogelijke om deze zo snel als mogelijk bij U thuis aangeleverd te krijgen.

Als u dit beter uitkomt, kan u natuurlijk ook uw bestelde artikel(en) aan onze afhaalbalie persoonlijk komen ophalen. U hoeft dan uiteraard niet vooraf te betalen, maar brengt u wel gepast geld mee. Onze balie bevindt zich in de Brusselstraat 33 te 2321 Meer, Belgë«. Ze is geopend van maandag tot vrijdag van 8:00h tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00h. U gelieve wel uw komst op voorhand te verwittigen teneinde frustraties te vermijden.